Øvede/Junior Rescue
 
Hvem svømmer på Øvede/Junior Rescue....
Her svømmer børn som er trætte af banesvømning, som hellere vil have det sjovt. Holdet er en blanding mellem Øvede og livredning.
Alderen på dette hold er +8 år. 
 
Hvad laver Øvede/Junior Rescue...
På Øvede/Junior bruger man meget tid på at lave udfordrende samarbejdsopgaver, samt en masse sjov og ballade i vandet. Vi har fokus på både svømning og livredning.
Bonus på dette hold er at vi svømmer meget med udstyr og andre redskaber. 
Når man er svømmer på Øvede/Junior Rescue holdet, har man mulighed for at komme ud til fjorden og svømme. Vi har udstyret til at komme til fjorden. Der er også mulighed for at man kan komme ud og prøve konkurrencer med livredning.

Trænerne har en forventing om at svømmerne på dette hold har lyst til at give den maks gas hvergang, for det bliver hårdt på den fede måde.
En god svømmer bliver til en livredder.

Rart at vide...
Når man møder første gang i svømmeklubben, skal man møde vores afkrydser ved bordet i opgangen. Her siger man blot sit navn, så skal de nok fortælle hvor omklædningen er. Badereglerne glæder her. 
Efter træder man ud i svømmehallen, hvor man skal finde sin træner. Alle trænere i SLSK er venlige så blot spørg hvor holdet befinder sig, så vil de hjælpe jer.
Når man skal starte på et Øvede/Junior Rescue hold, skal man medbringe:

- Badebukser
- Svømmebriller
- Vandflaske
- Godt humor
 
Vi kommer til at lave en masse sjov og ballade, så det er vigtigt at have væske til maskinen. 

Vi glæder os meget til at se jer.

Spørgsmål vedrørende indmeldelse.
Email: svommeleder@slsk.dk

Nyheder

Instagram

Loading