Den store svømmedag. skal du ikke med?
Tidspunkt
08.10.2023 kl. 10.00 - 08.10.2023 kl. 16.00
Sted
Svømmehallen i slangerup
Beskrivelse

A6 slangerup svømmeklub deltager i Den Store Svømmedag 2023

Når det landsdækkende svømmearrangement Den Store Svømmedag løber af stabelen søndag den 8 oktober byder A6 og slangerup svømmehal indenfor til en gratis tur i svømmehallen. Håbet er, at så mange som muligt dukker op og svømmer nogle baner, så A6 slangerup Svømmeklub kan være med i kapløbet om at svømme flest meter.

Den Store Svømmedag arrangeres af SvømDanmark i samarbejde med de deltagende svømmeklubber og svømmehaller over hele landet. Den Store Svømmedag er i 2023 en del af Danmarks Motionsuge .

Vær’ med i konkurrencen og hjælp os med at vinde

Den Store Svømmedag er Danmarks største landsdækkende svømmebegivenhed. Formålet er at få flest mulige svømmeglade mennesker en tur i den lokale svømmehal. Der er ingen krav til deltagerne om, hvor langt der svømmes – alle deltagere og alle meter tæller!

A6 slangerup Svømmeklub håber, at så mange som muligt vil kigge forbi Idrætsvej 3-5, 3550 slangerup søndag den 8. oktober i tidsrummet 10.00-16.00, hvor dørene er åbne for en gratis svømmetur.

Alle er velkomne: unge som ældre, store som små. Det eneste krav, vi stiller er, at du skal kunne svømme og have lyst til at hjælpe A6 Slangerup Svømmeklub med at få svømmet flest meter og/eller få flest personer i vandet.

Flotte diplomer til alle deltagere

Alle, som møder op og hopper en tur i vandet, modtager et flot diplom som bevis for deltagelse i arrangementet. Samtidig hjælper du vores klub og hal tættere på de mange flotte præmier.

Præmierne til Den Store Svømmedag

Der svømmes i år i 27 svømmehaller fordelt over hele landet, hvor der dystes om følgende præmier:

o Der er præmier til de arrangementssteder, som opnår at få flest personer i vandet.

o De arrangementssteder, som opnår at få flest personer i vandet i forhold til byens indbyggertal, vinder også præmier.

o Endelig er der også præmier til de arrangementssteder, som tilbagelægger flest meter i løbet af de seks timer, som arrangementet løber over.

Følg konkurrencen på Internettet

På Dansk Svømmeunions hjemmeside: www.svoem.org/svoemmedag kan du hele dagen følge slagets gang og på den måde have føling med, om der er pengepræmier inden for rækkevidde for os.

REMA 1000

REMA 1000 sponsorer i år frugt, saft og kaffe til alle deltagere, der møder op og svømmer i de deltagende svømmehaller i hele landet – herunder også til A6 Slangerup svømmeklub

Tak for det gode samarbejde til REMA 1000.

For yderligere information om Den Store Svømmedag kan Laila Holmskov kontaktes på 24250400

Med venlig hilsen

A6 Slangerup Svømmeklub

A6 Slangerup svømmeklub